Papat Multigaming Community Ry
Life is Feudal: Your Own - Palvelinsivusto

Uutiset

02.12.2015

Modipäivä


LiF-palvelin on asennettu niin ikään uudelleen. Paljon odotettu backuppaus on nyt toteutettu. Joka aamu klo 5:ltä palvelin ohjelmisto suljetaan ja pelijärjestelmästä otetaan backupit. Tämän jälkeen palvelin ajetaan takaisin ylös. Palvelimelle on nyt asetettu toimintaan BasilMod ja MoTD

Lue lisää kohdasta Mods/Modaukset


29.11.2015

Modaus alkaa


Palvelimelle aloitetaan Modi päivityksen teko. Käyttöön otetaan BasilMod,joka mahdollistaa muutosten automaattisen päivityksen clienttiin sekä muita modeja.

Lue lisää kohdasta Mods/Modaukset


11.11.2015

Palvelin on taas ylhäällä!


Palvelimen paluu toimintaan pienen tauon jälkeen.


13.03.2015

Päivitys! Uusin päivitys on asennettu palvelimelle onnistuneesti


“Friday the 13th lucky patch” (0.3.2.6) asennettiin tänä iltana palvelimelle. Bootti sujui ongelmitta ja peli pyörii nyt ainakin toistaiseksi hyvin. Tarkistellaan, mitä viimeaikaisia virheitä on korjailtu. Patch Notet löytyvät pelintekijöiden sivuilta.

Seuraavia bugeja havaittu:

Drying Frame - Vanhat Drying Framet on todennäköisesti uusittava kaikilta pelaajilta. Game Master poistaa, jos eivät ole killan claimi alueella, jolloin Guild Master poistaa.

Tanning Tube - Vanhat Tubet on todennäköisesti uusittava kaikilta pelaajilta. Game Master poistaa, jos eivät ole killan claimi alueella.


12.03.2015

Reminder! Muistutus! Server rules / Palvelimen säännöt


Suomi:

Me vihaamme kumpaakin, logien selausta ja pelaajien bannimista. Joten voisitteko mitenkään harkita olevanne kiltisti. Palvelimella on viime aikoina ollut muutamia tapauksia joissa on varasteltu tai tapettu. Muistutamme vielä, että yksipuolinen TAPPAMINEN ja VARASTAMINEN EI OLE SALLITTUA. Lähitulevaisuudessa tulee muutoksia, jotka mahdollistavat PvP:n, joten teidän on vain odotettava siihen asti. Vaikka uusi kiltajärjestelmä on pelintekijoiden puolesta luotu, tämä ei tarkoita sitä, että alueen ulkopuolella olevat säilöt ovat vapaat varastelulle. Jos joku tavataan tekemässä jotain edellä mainuttua, porukka saa tulla ja potkia ihan vapaasti munille. Luonnollisesti tämän perään annetaan vielä bannit. Aina on mahdollisuus katumiselle ja pyrimme antamaan sen mahdollisuuden jokaiselle rikolliselle. Mutta kun logit on tarkastettu ja sinut on syylliseksi todettu, on turha alata selittelemään mitään.


English:

We hate both searching trough logs and banning people. So might you by any chance play nice. There has been several incidents where killing or stealing have been done. We are reminding that NO KILLING or THIEVING ALLOWED unless so agreed by both participants. There will be mechanics incoming in near future for pvp, so people must wait until this PvP option is opened. Even new guild system was created, it does not mean containers outside guild area is free for looting. Not at all. If people are found performing these actions, we will spank and ban.
There is always a place for repentance and we try to give you a chance for that. But after logs are checked and you have charged, there is no way around.


Currently Banned:

ElipsonCZ - CZ SK Comunity (Murha/Murder)

Ivan Grozniy (Varastaminen/Thievery)


11.03.2015

Palvelimen päivittäminen on onnistunut. Otteita Roadmapista


HotFix 0.3.1.0 on asennettu ja tilannetta seurattu. Hommat alkoivat palautumaan normaaliksi heti päivityksen jälkeen. Vielä edelleenkin on havaittavissa pieniä ongelmia, esim. katoilevia logeja. Älkää päivittäkö kiltamonumenttia 3. tasolle tai korkeammalle, sillä se tuhoutuu seuraavassa bootissa.


Palvelimelle on viime aikoina saapunut paljon pelaajia. Tällä hetkellä illan keskimääräinen pelaajamäärä liikkuu 12-13 pelaajan tiimoilla. Tästä luonnollisesti aiheutuu pientä lagia ja stallausta. Pelin kehittäjät suunnittelevat Roadmapin mukaan muutoksia huhtikuussa palvelin järjestelmään. Joten jos vielä pari kuukautta jaksetaan, niin tilanteen pitäisi parantua. Softa ei tällä hetkellä tahdo kestää enempää kuin 14-15 yhtäaikaista pelaajaa ilman ajoittaista pätkimistä.


Maaliskuu 2015 Roadmap:
Judgment Hour
The world setting will allow for world admins to set a certain hour during real life day as a Judgment Hour! During that hour all alignment penalties no longer exist! You can kill everyone on sight, without being afraid of alignment consequences. Claims protection will also be void, so it is ideal time to raid your neighbours. Be sure to be prepared for that outbreak of crime and violence ;)Huhtikuu 2015 Roadmap:
World loading optimizations
A proper (for LiF:YO) patching and loading system that should significantly decrease world loading times and increase server-side performance.
Siege damage and weapons
A way to remove that neighbour’s wall that had always put shade on your lawn! Will be possible only during Judgment Hours only or outside of guild claims.
Throwing weaponry
Javelins, axes, torches and naphtha grenades … Some of them are designed vs players, some of them vs buildings. And some of them vs both of mentioned above.

01.03.2014

Palvelimen päivittäminen kaatui omaan mahdottomuuteensa. Uusi päivitys ei vain istunut paikoilleen.


Suurin syy puhtaaksi pyyhkimiseen oli se, että decay systeemi sekosi vanhojen tietokannan tietojen päällä. Esineitä alkoin rappioitumaan ihan kymmenissä minuuteissa, riippuen mitä ne esimerkiksi sisältävät jos containereista puhutaan. Esimerkiksi Tanning Tubet, Kärryt, Loomit, Wellit jne pienet esiintymät alkoivat katoamaan pelimaailmasta jälkiä jättämättä. Koska tämä nähtävästi tulee tavaksi, on päätetty, että tällä hetkellä wipen yhteydessä kukin pelaaja saa pitää hahmonsa statit ja joitain tärkeimpiä esineitään.


Adminin ilmoitus:

Oon vähän tässä miettinyt seuraavanlaista asiaa: Jokainen aktiivinen pelaaja saisi valita yhden rakennuksen, yhden esineen ja yhden työn, jonka ottaa mukaan. Työ pitää olla pelaajan tehtävissä ja järkevissä rajoissa (esim medium flättäys tai metsän perustaminen oman ryhmän alueen lähelle) ei esim. keepin perustamista isoimman vuoren päälle tjsp). Rakennus voi olla keskeneräinen. Aktiivinen pelaaja on lähes päivittäin yli tunnin pelaava henkilö. Aikaa ilmoitukselle on 07.03 asti jonka jälkeen pyyntöjä ei enää toteuteta. Työt suoritetaan GM:nä ja riittävää tarkkuutta toteuttaen. Varaan aikaa näiden töiden suorittamiselle noin 24 tuntia. Jos teillä on jotain rakennuksia kesken, tulen ottamaan niistä nyt kuvat. Noin 14:00-14:30 servu saa wipen ja siitä lähtien tarkistelen asioita ja pelaajien omaisuutta omalta testipalvelimeltani tämän hetkisistä backupeista.


On myös huomattu, että kaadettuja puiden logeja ei voi enää liftata pelaajana. GM auttelee tarvittaessa näissä ongelmissa. Ongelmasta on jo ilmoitettu bugitietokantaan.

01.03.2014

Palvelin sai tämän pikaisesti perustetun sivuston jakamaan tietoa tapahtumista. Uusi päivitys 0.3.0.0 on saapunut ja asennettu. Nyt saataville on tullut kiltakivi, Monu (Monument) ja decay systeemi.


Monun maahan istuttaja muodostaa killan ja näin asettuu sen johtajaksi. Monua palvotaan asettamalla sieltä aktivoitavaan laatikkoon tarvikkeita ja niistä saadaan pisteitä. Vielä toistaiseksi ei olla havaittu kasvua tai muuttumista Monun toiminnassa, tai että se päivittyisi. Seurantaa jatketaan...

Monumentti luo ympärilleen suojaavan claimatun alueen, jolla ulkopuoliset muuttuvat vihamiehiksi ja eivät pääse rötöstelemään asunnoissa/containereissa. Rakennuksia claimatun alueen sisällä ei tarvitse claimata, sillä niihin pääsee käsiksi vain kiltalaiset. Myöskään laatikot eivät avaudu ulkopuolisille. Näet tämän claimatun suoja-alueen painamalla F4, tai saat sen togglettua näkyviin hieman pysyvämmin painamalla CTRL+F4.


Decay systeemi on palvelimella deactivoitu. Sen tarkoituksena on vanhentaa/rappioittaa esineitä ja rakennuksia claimatun kilta-alueen ulkopuolella.


Uutinen päivityksestä, LIF sivusto (BITBOX)

Tietoa Claim-järjestelmästä (ENG), linkki curse gamingin Wikiin

Tietoa Decay-järjestelmästä (ENG), linkki curse gamingin Wikiin

01.03.2014

Uusi palvelin on nyt pyörinyt noin 10 päivän ajan.


Tänä aikana on sattunut toistaiseksi vain 3 kpl kaatumisia. Valitettavasti eläinten uudelleen syntyminen ei vielä ole toiminut, joten palvelinta boottaillaan aika-ajoin. Metsien kasvattaminen ja eläinten breedaus valitettavasti aiheuttaa pientä lagin poikasta, jälkimmäinen myös LIF-softan kaatumisen. Joten malttia niissä siitoshommissa >;D


Palvelimena toimivan VPS-koneen tietoja:

Microsoft Windows 2012 R2 STD 64-bit

Intel E5 Xeon, 3x3.5Ghz Corea

4Gt RAM

100MBit yhteydet

Pure SSD, 80Gt levytilaa

Pingit 35-45ms

Ydinten käyttöaste 10-15% normaalisti, 45-100% breedatessa/kasvatettaessa metsiä

Takaisin ylös
Takaisin ylös

Palvelut

Teamspeak:

Teamspeak 3 peruspalvelin toimii osoitteessa life.it-taipale.com. Perusportti 9987. Salasanan saat muilta kanssapelaahilta tai GM:ltä (Lumi Papat).


GM:

Tällä hetkellä virkaatekevä Game Master on Lumi Papat. Game Masteria voi esim. pyytää poistamaan tiellä olevat / käyttämättä jääneet rakennukset. Jos bugin tms. vuoksi rakentaminen ei onnistu haluamasi paikkaan, voi GM tulla sen istuttamaan. Mutta on muistettava, että GM:n toimilla voi toki olla epäsuotavaa vaikutusta rakennuksen toimintaan, joten sitä käytetään harkiten. Tarvikkeita tai rakennuksia ei saa ruinata GM:ltä. Tässä pelissä GM ei ole kaikkivoipa, vaan pystyy tekemään vain sen, mitä pelaajakin, vain harvoja poikkeuksia lukuunottamatta.


Palvelimena toimivan VPS-koneen tietoja:
Microsoft Windows 2012 R2 STD 64-bit
Intel E5 Xeon, 3x3.5Ghz
4Gt RAM
100MBit yhteydet
Pure SSD, 80Gt levytilaa
Pingit 35-45ms
Ydinten käyttöaste 10-15% normaalisti, 45-100% breedatessa karjaa ja kasvatettaessa metsiä
Takaisin ylös

Takaisin ylös

Server Rules & Exceptions / Säännöt & Poikkeukset

Suomi:

- Palvelimella käytetty kieli on suomi ja englanti

- Kaikenlainen griefaus, varastaminen ja tappeleminen on kielletty ja johtavat rangaistukseen. Rangaistus on yleensä menetyksen korvaaminen korkoineen tai tilapäinen/pysyvä banni

- Bugien hyväksikäyttäminen on niin ikään kielletty. Koska peli on vielä Alpha tasolla ja peliä päivitetään, johtaa se usein uusiin bugeihin vanhoissa asioissa. Nämä bugit voivat estää

pelin normaalin pelaamisen, jolloin vaihtoehtoisen tavan käyttö (bugin) on sallittua. Jos et ole varma asioista, ole hyvä ja kysy

- Ole kohtelias muita pelaajia kohtaan

- Tavaroiden pyytäminen GM:ltä on kielletty. GM:n tehtävänä on vain tuhota, ei luoda.

- Kilta-alue ei saa esim. peittää tunnettuja tai alueelle harvinaisia esiintymiä.

 

Missä Game Master auttaa sinua:

- Poistaa käyttämättä jääneet esineet, jos eivät ole killan alueella

- Auttaa sinua bugien kanssa, jos mahdollista

 

 

English:

- Used language is finnish and english

- Griefing in all forms, stealing and fighting is forbidden and will lead in punishment. Punishment will usually be something between returning of losses with interest or temporary/permanent ban

- Taking advantage from bugs is forbidden. Because game is still in alpha stage and will occasionally updated does often lead in new bugs in stuff that have earlier worked. These kind of bugs

will often prevent normal gameplay and will create and exception of bug use in general. If you are not sure, please ask.

- Be polite towards others

- Requesting items or objects from GMs is forbidden. GM is only to destroy, not create.

- Guld-zone must not be covering well known resources or resources which are rare in that certain part of area.

 

Game Master helps you with:

- Removes unused objects not in Guild claimed area

- Help you out with bugs.

 

 

Takaisin ylös
Takaisin ylös

Tulossa

Sivuston parantelua

Tämä sivuston on tällä hetkellä lähinnä vain drafti. Jos aikaa riittää pelaukselta ja töiltä, teen paljon lisää juttuja. Esim. näkymä palvelimella paikalla olevista pelaajista, foorumia jne.

 

Modausta

Näin aluksi lähdetään hyvin vaatimattomasti liikenteeseen. Tarkoituksena on muokata varastojen ja esineiden painoja ja kapasiteetteja.

Modausta ei kuitenkaan julkaista, ennen kuin sitä varten tehty ohjelma on käyttökunnossa. Asiasta tarkemmin tuonnempana.

Takaisin ylös
Takaisin ylös

Modifications/Modaukset

BasilMod

BasilMod::Pack

 

Lataa BasilMod tästä / Download BasilMod here

 

Tässä paketissa on tiedostot BasilMod modifikaatiota varten. Palvelimemme käyttää sitä.

Modilla saadaan ladattua muutokset ja muut palvelimen vaatimat tiedostot automaattisesti tietokoneellesi.

 

Teoriassa on myös mahdollista, että tietokoneellesi voidaan ladata tätä kautta myös viruksia, joten kannattaa

olla varuillaan, minne palvelimelle tämä modi ladattuna kirjautuu. Mukana oleva exe-tiedosto on tarkistettu

virusten ja haittaohjelmien varalta uusimmalla F-Securen virustutkalla, joten voit huoletta hyväksyä toimimaan järjestelmässä

 

Jos et tiedä, missä LIF koneellasi sijaitsee, saat hakemiston esille steamista seuraavalla tavalla:

 

Klikkaa kokoelmassasi olevaa Life is Feudal: Your Own oikealla hiiren napilla. Valitse Properties.

Aukeavassa ikkunassa valitse "Paikalliset Tiedostot"-välilehti ja klikkaa 2Selaa Paikallisia Tiedostoja..."

 

Pura tämän paketin tiedostot tähän hakemistoon.

Varmista, että hakemistossa on hakemisto BasilMod ja BasilMod/pack, jossa modin vaatimat 3 tiedostoa

kuuluisivat sijaita.

 

Avaa pelin hakemistossa oleva "main.cs" tiedosto, jonka loppuun lisäät rivin:

exec("BasilMod/pack/pack.cs");

 

Nyt modi on käytetävissäsi. Modi voidaan ottaa pois käytöstä, lisäämällä edellä olevan exec-rivin alkuun

merkinnät "//" ilman heittomerkkejä. Kuten esitetään alla:

//exec("BasilMod/pack/pack.cs");

 

 

 

 

BasilMod::Pack

 

This zip-packet does contain files for BasilMod modification. Our server uses BasilMod.

With this mod, it is possible to automaticly load changes and other required files in your compiter.

 

In theory, it is also possible to load viruses and malicious data in your computer, so be adviced, when

logging on servers using this mod. This packet contains exe-file which is required, but it is also tested from

viruses and malware with newest F-Secure scanner, so you are safe to let it run in your system.

 

If you don't know where LIF is located in your computer, please do following:

 

Right click Life is Feudal: Your Own in your collection and select "Properties". Click "Local Files" tab and

select "Browse Local Files..".

 

Unzip these files in this packet into game folder.

Check that BasilMod and BasilMod/pack is created and 3 files are inside the folder.

 

Add this line to the end of file "main.cs" in game folder:

exec("BasilMod/pack/pack.cs");

 

Now mod is ready to be used. You can always disable it by uncommenting it with characters "//" like line below:

//exec("BasilMod/pack/pack.cs");

 

 

Muutokset:

Sickle nyt myös muista metalleista (common lump, vaan ei kullasta)

Small Warehouse 8500 kiveä

Large Warehouse 30k kiveä

Kilni 250 kiveä

Chesti 400 kiveä

Crate 200 kiveä

Barrelin koko 400 kiveä ja suuruutta (ts. leveys) kasvatettu

Öret menevät nyt mm. Barreliin

- Rauta-, kupari-, kulta-, hopeamalmit, forest soil, fertile soil ja soil kokoa (ts. leveys) pienennetty

Harvest ja Gather herbs on nopeutettu. Samoin myös jotakin puun sahaamiseen liittyviä toimintoja on paranneltu.

Lisää tulossa myöhemmin, mutta aloitamme hitaasti ja asioista keskustellen. Ehdotuksia otetaan vastaan! Tarkoitus ei ole poistaa kaikkea haastavuutta pelistä, enemmänkin tähtäimessä ovat ne pahimmat vitutuksen kohteet :)

 

 

Takaisin ylös